Galgo Save Belgium

Menu adoptiemenu actueel Help Ons Onze Projecten

 

BEDANKT !!!


20/01/2010
Hartelijk bedankt aan  Meneer Nicolas Limon van kennel                        

" De la légende d'Olav", (38 Chaussée Brunehault 7812 Mainvault)

voor de donatie van een hondenaanhangwagen

Wij hebben deze aanhangwagen te koop gezet en hij is vertrokken voor        
500 euro.

Hartelijk bedankt !!!


12/2009

Hier de foto's van de giften die ingezameld zijn door Dieu Aurelie & Dufrasnes Ludovic tijdens de maand december 2009 : dekens, voeding, kauwbenen, hondenspeeltjes, schoonmaakproducten, medicatie, eetbakken, shampo, borstels...en nog veel meer voor de galgo's.
 
Wij willen de volgende personen hartelijk bedanken voor hun hulp: Laëtitia Otte (Tertre), Fabienne Henry (Frankrijk), Joëlle Watier (Frameries), Christiane Monty (La Louvière), Martine Watier, Freddy Dieu en Marjorie Dieu en eveneens de adoptanten van Coral (Frameries).
 
Hartelijk bedankt voor jullie vrijgevigheid.
Dieu Aurelie & Dufrasnes Ludovic

In naam van de galgos hartelijk dank


05/12/2009

Een welgemeende dank aan zaadhandel Van Thuyne (  www.van-thuyne.be )voor hun grote vrijgevigheid ten voordele van de Galgos.

Ze hebben 350 kg voedsel geschonken aan de asielen in Spanje.

Dit alles is in de camionette geladen samen met al de ingezamelde hulpgoederen van de laatste weken en vertrokken naar Badajoz in Spanje. 

Bedankt aan alle schenkers !!!

 
Galgo Save Belgium Team


07/11/2009

Tijdens de adoptiedag (7/11/2009) overhandigde Bryce en Joey een hele zak vol eurocentjes en een deken die zij hadden ingezameld voor onze galgo's .  

Hartelijk bedankt voor jullie steun.

Bryce (12 jaar)  en Joey (10 jaar)

Ze vertrokken samen met hun nieuwe kameraadje Meloso naar huis.


Na het reserveren van hun galga Reme. Wilde hun dochter Julie zo graag de Spaanse galgos helpen want ze kon moeilijk geloven dat deze prachtige honden zo mishandeld werden. Zij is  gestart met een inzamelactie. Julie heeft voor ons meer dan 100 euro en 3 grote zakken vol met dekens en handdoeken ingezameld voor de asielen in Spanje.  Dit werd overhandigd tijdens onze adoptiedag op 12/09/2009 waar zij hun geredde Reme kwamen ophalen.


We willen Julie enorm bedanken voor dit prachtig initiatief!

 


We willen Marijke Philips uit Lanaken hartelijk bedanken voor de ingezamelde hulpgoederen voor onze galgos, waaronder hondenspelletjes, brokjes, verband, halsbanden, dekens, hondensnoepjes, shampoo,....en nog veel meer.
 


Op 9/8/09 kregen wij volgende hulpgoederen van Béatrice,

Hartelijk bedankt !!!

 


Op 7/08/09ontvingen wij van Myriam Chapelle de volgende hulpgoederen voor onze asielen in Spanje.  (vlooienbandjes, borstels,dekens, manden, speelgoed voor de galgos,.......    Bedankt hiervoor !


Wij willen Taïs en David uit Zottegem heel hartelijk bedanken voor hun gift van 510 kg hondenkoekjes voor onze Spaanse galgo's !

Koekjes zijn vertrokken richting Badajoz en zullen daar verdeeld worden.

(31/05/2009)


Wij willen Maritta Oellibrandt en Christel hartelijk bedanken voor de 3 varikennels die we ontvangen hebben.

Deze 2 dames zamelen hulpgoederen in voor Belgische asielen.  Galgo Save Belgium heeft hen mandjes, dekens,... gegeven. Want wij vergeten ook niet de honden in onze asielen.

 Hieronder foto's van de hulpgoederen die zij overhandigd hebben aan het asiel Vetas in Eeklo , waar ze ontzettend blij waren met onze mandjes, dekens ...


7/4/2009

De firma MOLNLYCKE HEALTH CARE,  die gespecialiseerd is in eenmalig te gebruiken producten voor chirurgische ingrepen en het behandelen van wonden, heeft niet minder dan 29 dozen met pleisters, steriele verbanden en zeiltjes om de gewonde galgos in Spanje te verzorgen, gegeven.

 

Wij danken de verantwoordelijken heel hartelijk voor deze gift.

 GALGO SAVE TEAM


21/02/2009

Wij hebben 250 kg hondeneten ontvangen van dierenspeciaalzaak "VAN THUYNE

 http://www.van-thuyne.be/

Hartelijk bedankt!!!


20/1/2009

 Sandrine Germay, adoptante van Luna (ex-Vianca) , heeft  al 30 galgosjasjes gemaakt voor Spanje.

Hier zit ik achter mijn naaimachine ;-) om galgojasjes te maken :-)

Haar moeder breit kleine jasjes.

Hartelijk bedankt aan Sandrine Germay en haar moeder voor hun hulp !!!


25/11/2008

Heel hartelijk dank aan Béatrice de Huy, die ons laat profiteren van haar kunstenaars talent door hele mooie miniaturen ( maat 1/12) ten voordele van onze galgo's te maken. Ontbijtbladen, antieke bureaus, bibliotheek, stand voor curiosa, kerstschoorsteen, ... en nog vele andere schoonheden die met details en met perfectie nagemaakt worden.

Het is geweldig!

Ze worden van nu af op onze stand, Galgo Save Belgium, verkocht. Aarzel niet om ideeën naar voren te brengen voor de volgende creaties.


Dank aan Mevrouw Chapelle uit Courcelles voor haar tweede inzameling van giften : dekens, manden, diergeneeskundige en farmaceutische producten, halsbanden, leibanden, speelgoed,.....het zal veel plezier geven aan de galgo's in de Spaanse kennels.


08/10/2008

Hartelijk bedankt , mevrouw Bernadette Larsy uit Lesdain, zij heeft heel veel lege inktpatronen ingezameld op haar werk voor ons !

 

05/10/2008

Wij bedanken de verantwoordelijke van de vzw Plumalia (Christine en haar man) voor de inzameling van een grote hoeveelheid hulpgoederen (dekens, kuisproducten, medicijnen,hondenmanden,...) bij vrienden en familie.

Hier de link naar hun organisatie die Plumalie heet (zij zetten zich in om het leven van de vogels in onze tuin gemakkelijker te maken).

www.plumalia.eu


14/9/2008

Bedankt aan speciaalzaak "Van Thuyne " voor het sponsoren van onze wandeling op 14 september in Braine -l'Alleud.

Van Thuyne , alle benodigdheden voor de tuin, huisdieren en paarden, Chaussée d'Alsemberg 664 in Braine -l'Alleud.


12/09/2008

Hartelijk bedankt aan Christine en Fabienne, adoptanten van Balkis, voor het nauwkeurig nalezen en corrigeren van het Franstalige scoobynews.

 


Wij bedanken van harte de heer Philippe Clercq om ons de letters en opschrift voor onze aanhangwagen te geven (onze rijdende winkel), ook

bedankt aan Frederic en Gregory die met veel geduld alle stickers hebben geplakt. Onze aanhangwagen is prachtig !

 

 


 

Vele giften voor Spanje zijn er op onze verschillende inzamelpunten afgegeven door jullie.  Hartelijk bedankt voor jullie hulp !

Hier enkele foto's:

 


20/8/2008

Grote dank gaat uit naar Elise FERIRE (12,5 jaar oud) voor het maken van figuurtjes uit gips die zij verkoopt ten bate van onze galgos.  Van haar laatste verkoop hebben wij 23,50 euro ontvangen.  In totaal heeft haar kleine winkeltje en de mooie spulletjes al 112,80 euro opgeleverd (sinds februari 2008) en dit allemaal voor Galgo Save Belgium.

 


08/2008

Wij bedanken mevrouw Agnès Meurice uit Dinant die voor ons

verschillende giften voor Spanje ingezameld en die een grote hoeveelheid affiches verspreidt, evenals folders van onze organisatie.

Wij  bedanken ook mevrouw Chapelle uit Courcelles voor haar inzameling

van diverse accessoires, inktpatronen en hondenmanden, wat wij allemaal

goed kunnen gebruiken.


15/07/2008

De zoon van de familie Windels -Vermaut( adoptanten van KIKA) heeft 2,1 kg koperen eurocentjes ingezameld in slechts 8 dagen.

In totaal 18,81 € !!!

BRAVO en bedankt !!!


15/07/2008

Onze tombola in Mortagne werd aangevuld met mooie prijzen waarvoor onze grote dank.

Bedankt aan : Apotheek Lequenne in Doornik, Laurence Delerue uit Chercq, Exédence, 3 Suisses, Yves Rocher (Bastions), Café « les 5 Clochers », Ferme Fleurie in Bléharies, Apotheek Henrion in Bléharies, het tankstation in Bléharies en dierenwinkel « Au Grain de Blé » in Warchin (069-84.54.11) die 15 kg hondenbrokken gegeven heeft.


30/06/2008

Wij bedanken Paul en Diane Heivers voor het organiseren van onze wandeling in Boechout op 29 juni 2008

Eveneens bedankt aan iedereen voor het schenken van de mooie tombolaprijzen.


28/06/2008

Wij bedanken van harte mevrouw Elise Fourni uit Doornik en mevrouw

Dumonchaux, eveneens uit Doornik, voor hun giften.Deze twee vriendinnen,

zeer betrokken bij het dierenleed, hebben ons voor Spanje twee pakketten met

medisch materiaal gegeven, zoals flessen isobetadine, sterile gazen, verband,

injectienaalden en vlooienbanden.


12/06/2008

De vereniging Galgo Save Belgium bedankt de dames Nottet en Libois voor hun giften en hun hulp.  Dankzij hen wordt informatie over onze vereniging veelvuldig verspreid.

Wij danken eveneens mevrouw Jacqueline Tily die met ons begaan is en sympatiserend lid geworden is van onze vereniging.  Eveneens heeft zij ons bekend gemaakt bij mevrouw Annic Dumon, voorzitster van de vereniging Le Tengent die kinderen helpt die een ongelukkige jeugd hebben.  Mevrouw Annic Dumon heeft ons een geweldige gift van 200 euro overgeschreven en dit geld zal gebruikt worden om de vele galgo's, die in de verschillende asielen in Spanje zitten, te verzorgen


24/05/2008

De spaarpot van Dr HUSSIN en MENIN bevatte 320 Euro

Hartelijk bedankt aan alle klanten en gulle donateurs van Dr HUSSIN en MENIN, voor hun vrijgevigheid ten voordele van de galgo's !!!


23/05/2008

Wij bedanken Mevrouw Verheckem Lemerre en heel haar team voor hun toewijding tegenover het doel dat wij verdedigen en voor de voedselinzameling van 17 mei in Annoeullin (Frankrijk) georganiseerd door haar en de vrijwilligers.

 

Enkele honderden kilo's hondenbrokken, manden en dekens zijn de dag zelfs nog ingeladen in de trailer die kortelings zal vertrekken naar Spanje om onze geredde honden te gaan ophalen.
 
Eveneens bedankt voor de spaarpot, deze bevatte exact 138,31 Euro
 


 

Wij willen Marc, Jean-Luc bedanken voor de informatiepanelen en Alain F. voor de staanders.


Benefiet

Wij willen Inge Cappoen en al haar helpers heel hartelijk bedanken, want zij heeft een volkskeuken in Ieper georganiseerd, ter gelegenheid van erfgoeddag. 

De mensen konden een bord spaghetti kopen voor een vrije gift.

Het was een groot succes want al het eten was bijna op.

Het was een geslaagde dag met een mooi resultaat van 131,73 € die aan onze organisatie werd geschonken. (met dank aan de stad Ieper)

Bedankt voor jullie steun !

 


Wij bedanken heel hartelijk David Diagre en zijn partner Sabine Beaury voor hun gulheid naar onze vereniging toe.  Zij hebben ons een groot aantal kunststukken geschonken die wij ten bate van onze vereniging kunnen verkopen.

Zij zijn zelf eigenaar van twee galgos, en dit al enkele jaren

Zij hebben veel talent, twijfel niet om hun web-site te bezoeken :  www.gravure-sur-verre-et-bois.com (sorry, de site is alleen in het frans).

 


Dank aan Marco en Natacha van Media Scooptv die voor ons vanwege hun inzet voor de bescherming van dieren twee uitzendingen voorbehouden hebben, namelijk : "La boîte à idées" en "les Motivés". Luister naar uw regionale zender op de volgende frequenties :

Canal 44 : 104.9 (Braine l'Alleud - Waterloo)

Scoop Radio : 88.6 (Tubize - Bruxelles)

Etincelle : 94.4 (Wavre)

Génération : 95.0 (Enghien - Ath)


9/4/2008

Wij hebben een zakje met in totaal voor 13,43€ eurocentjes ontvangen  + een doos vol met lege inktpatronen ten voordele van Galgo Save Belgium. 

Bedankt aan deze schenkers !!!


7/4/2008

Op de wandeling in  Zillebeke hebben wij in totaal meer dan 20 kg koperen muntjes mogen ontvangen

en voor 65 € koperen muntjes van Rita en Steve !

in totaal hebben wij 162,10ontvangen.

BRAVO voor dit mooie resultaat !

Bedankt voor jullie hulp!  Bedankt  Wervikse en IeperseTornado's !

 

 

 

10/02/2008

10 februari : tijdens de wandeling in Cherq hebben wij koperen muntjes ter waarde van 98,28 euro ontvangen.


06/02/2008

Onze eerste donatie in koperen muntjes

Het idee om geld in te zamelen door het verzamelen van koperen muntjes is nog maar juist gelanceerd, of er zijn mensen die hun portemonnaie al nagekeken hebben.  En alle kleine beetjes helpen.  Probeer maar eens ... u komt aan de kassa van een supermarkt en u komt tot de ontdekking dat u 0,5 eurocent te kort komt ....

Welnu, mevrouw Deloose, adoptante van onze Wilma, heeft haar koperen muntjes al eerder verzameld om verenigingen te helpen en haar eerste donatie ten bate van Galgo Save Belgium bedraagt 18,50 euro.

Dank u mevrouw Deloose, voor de 18,50 euro en voor Wilma !

  © Copyright vzw Galgo Save Belgium asbl

  www.galgosavebelgium.be   All Rights Reserved. 2008