Galgo Save Belgium

Galgo Save Adoptiemenu Actueel Help Ons Onze Projecten

 

Hulp voor Alegria

We stellen u de kleine podenca Alegria voor, die in een dorp van Jaén was, en wachtte op haar dood. Alegria werd uit een auto geworpen, in de toestand die u op de foto's kunt zien. Ze kon zich niet bewegen of lopen. De mensen die haar voorbij gingen hebben niet naar haar gekeken. Een vrijwilligster van de vereniging Abyda heeft haar gezien en direct geholpen.

Algeria was verhongerd, uitgedroogd, mensen hadden een gat in haar achterpootjes gemaakt en een koord in de gat gestoken. Eén van haar voetjes heeft ze niet meer...

Alegria heeft zo gewacht en had schrik van de hand die haar wilde redden ! We durven er niet over nadenken, wat ze met haar hebben gedaan !

Ze is naar de kliniek in Jaén gebracht maar er was niet genoeg geld, ze moest dan maar een andere plaats voor haar vinden. Nu leeft ze bij Mama Pastora. Ze hopen de pootjes te kunnen redden zonder amputatie.


Alegria is heel heel lief maar heeft veel hulp nodig en vooral iemand met geduld die haar de kans zou kunnen geven, die ze nooit heeft gekregen.

Bloedtesten werden gemaakt (we wachten op de resultaten) en foto's werden genomen. De resultaten zeggen dat de poten helemaal kapot zijn, dat de beenderen in kleine stukken zijn.

Nu is geen chirurgie mogelijk, men moet wachten totdat de beenderen zijn genezen... Er is geen infectie en met de wonden gaat het al beter.Wenst u Alegria bij Mama Pastora te helpen ?

Maria Eloisa Fernandez Garcia
IBAN : ES53 0182 0915 1402 0154 5662
Bic : BBVAESMM

 

Galgo Save Belgium maakt geen onderscheid in honden als deze dringende medische hulp nodig hebben.  Galgo Save Belgium heeft 75 Euro naar het opvangcentrum "Mama Pastora" gestort voor Alegria.

Laat ons hopen dat ze het redt !
 

 

 

 © Copyright vzw Scooby-Belgium, Galgo Save Belgium asbl

  www.galgosavebelgium.be   All Rights Reserved. 2008