Galgo Save Belgium

Galgo Save Adoptiemenu Actueel Help Ons Onze Projecten

 

Galga Estefania !!!

Opgelet voor de foto's !!!

Estefania is een jonge galga die door de politie van Sevilla is gevonden naast de weg.

Ze werd meegesleurd door een auto (van een galguero ?).  Volgens wat de mensen vertelde lag Estefania al dagen langs de weg met een zwaar geďnfecteerde wond en zonder water,...

De politie heeft haar deze morgen (25/11/09) gelukkig niet naar het dodingsstation gebracht maar direct naar het huis van Isabel. De voorzitster van Adopcion Animal waar vele van onze galgo's vandaan komen.  Estefania werd onmiddellijk naar de dierenarts gebracht.  Waar ze werd onderzocht en de nodige medicatie en een speciale behandeling voor haar huid kreeg voorgeschreven.

Wij hopen dat ze het zal overleven.

Groetjes Gisela

 


Galgo Save Belgium heeft 150 € gestort voor de verzorging van Estefania !

reactie: Please give my thanks to everybody. I will keep you informed
Thanks again for all your support for the galgos. Without your organisation  everything would be much much harder.
Abrazos, Gisela


Vertaling: Wil je iedereen bedanken, alstublieft.  Ik hou je op de hoogte.  Nogmaals bedankt voor jullie steun/hulp voor de galgo's.   Zonder jullie organisatie zou alles veel moeilijker zijn. Groeten Gisela

Update 26/11/2009:

Vorige nacht had Estefania hoge koorts (42 °).  Isabel had de dierenarts gebeld en met de medicatie die hij haar had gegeven was de koorts s'morgens gedaald naar 38,2°.  Ze kreeg injecties met 2 verschillende soorten antibiotica en morfine.  Desondanks heeft ze steeds pijn wanneer haar wonde wordt verzorgd.   De wonde was erg ontstoken maar zat ook vol met maden toen Estefania werd gevonden.   We hopen echt dat ze hersteld.  Misschien moeten we haar naar de dierenkliniek brengen om haar intraveneus zware antibiotica toe te dienen, maar we wachten op het advies van de dierenarts.

Update 11/12/2009:

Ondertussen gaat het met Estefania al veel beter.   Dankzij de fantastische zorgen van Isabel heeft ze het overleefd.  Ze is nu niet meer triestig en kwispelt veel met haar staartje .  Ze is een vrolijke, lieve galga.  Estefania zal bij Isabel blijven tot ze geadopteerd is.

We zoeken voor Estefania een warme thuis ?

Estefania en Isabel


We hebben een gift ontvangen voor Estefania van :

de familie Geets - Hendrickx => 25 €

Hartelijk bedankt in naam van Estefania !


Het vervolg => Estefania in België

 © Copyright vzw Scooby-Belgium, Galgo Save Belgium asbl

  www.galgosavebelgium.be   All Rights Reserved. 2008