Galgo Save Belgium

Galgo Save Adoptiemenu Actueel Help Ons Onze Projecten

 

De eetkommen van het Hart

 
Van 11 tem 24 februari heeft het team van GSB meer dan 7 ton hondenbrokken ingezameld ter gelegenheid van de eetkommen van het hart georganiseerd door Tom & Co.
 
De bestuursleden en moedige vrijwilligers hielden een stand in de winkels van de Tom & Co's van Alsemberg, Bonsecours, Braine L'Alleud,
 
Hannut, Hognoul, Jodoigne en La Louvière.
 
Deze vruchtbare inzameling zullen verdeeld worden onder de Belgische asielen van Pérulwez ,Vinalmont , Animal Sans Toit en de verschillende asielen van Fepaex in Spanje.

De spaarpotjes die we mochten plaatsen bij Tom & Co brachten     1399,09 euro op. We hebben 1400 euro gestort naar Mariangeles voor de medische kosten van de vele honden in de verschillende asielen van Fepaex.              

 

Enorm bedankt aan alle vrijwilligers en adoptanten die ons hebben bezocht in de verschillende winkels met hun galgos.
 
GSB zegt BEDANKT  :
Greet, Liliane, Claudine, Patricia , Sandra, Dominique R. , Christiane en Jean Luc, Mamy Jeanine,  Michèle, Alain, Françoise, Nancy, Patrick, Sophie en Cédric, Muriel, Chantal en Frédéric, Véronique, Myriam, Dominique en Yvan, en al de andere....

 Bij de Tom & Co in Alsemberg zamelde we 892 kg hondenbrokken in.

Bij de Tom & Co in Braine L Alleud zamelde we 1747 kg hondenbrokken in.

 

Bij de Tom & Co in Bon Secours zamelde we 1772 kg hondenbrokken in.

In de verschillende winkels van Hannut, Hognoul, Jodoinge en La Louvière, hebben we ook heel veel hondenbrokken ingezameld.

HARTELIJK BEDANKT!!!

Hier onze stock :

 

 

 © Copyright vzw Scooby-Belgium, Galgo Save Belgium asbl

  www.galgosavebelgium.be   All Rights Reserved. 2008