Galgo Save Belgium

Galgo Save Adoptiemenu Actueel Help Ons Onze Projecten

update 1/7/2012

 

De Fundación Benjamin Mehnert ontving gisteren een hartverscheurende oproep. (3/5/2012)

Enkele jongeren hadden dit kleine hondje gevonden, het was aangereden door een auto en had verwondingen van verschillende ernst.

Ze konden haar niet helpen en hadden haar daarom naar het dierenasiel gebracht. Daar had men hen gezegd dat ze overbevolkt waren en dat ze haar zouden laten inslapen.

Dat konden de jonge mensen niet aanvaarden. Aangezien ze niet wilden dat het hondje gedood werd, heeft het dierenasiel hen zelf het nummer van FBM gegeven. Nadat ze het hartverscheurende verhaal gehoord hadden, hebben de mensen van FBM zich gehaast om haar te redden en de zorg van kleine Melanie op zich te nemen.

Na het veterinair onderzoek dat uitgevoerd werd in het Centrum voor Mishandelde Galgo’s, bleek dat Melanie een dijbeenbreuk had opgelopen en meerdere barsten en snijwonden als gevolg van het ongeval.

Op dit ogenblik is haar poot gestabiliseerd met een verband en men wacht op de afspraak met de specialist voor de operatie.

Melanie wacht op alle mogelijk hulp om te genezen en natuurlijk ook op een familie die haar wil adopteren.Galgo Save Belgium heeft ondertussen
251 euro gestort voor Melanie.

G. Hendrickx => 20 euro

Bedankt !

 

Update 1/7/2012

Ondertussen is Melanie al geopereerd.  Alles is goed verlopen. Momenteel verblijft ze bij een opvanggezin in Madrid. Als ze volledig gerevalideerd is dan komt Melanie ter adoptie. We wensen haar een snel herstel toe.

 

 

 

 

 

Opgelet voor de foto's van de verwondingen  !!!

 

 

 

 

 

 


 

 © Copyright vzw Galgo Save Belgium asbl

  www.galgosavebelgium.be   All Rights Reserved. 2008