Galgo Save Belgium

Galgo Save Adoptiemenu Actueel Help Ons Onze Projecten

 

Betoging 09 Juni 2012 in Straatsburg
Om de Spaanse windhonden te helpen …


Wij zijn het beu om niet gehoord te worden,
we zijn het beu dat deze barbaarsheid blijft duren,
we zijn het beu om nog steeds opgehangen, verminkte, getraumatiseerde windhonden te vinden…


Elke belangrijke vooruitgang is begonnen met manifestaties, het volk op straat ! Laat ons dus strijden zodat onze beschermelingen, deze arme, onschuldige slachtoffers, die alleen maar op ons (de mensen) kunnen rekenen, in menswaardige omstandigheden zouden kunnen leven. Het zijn slachtoffers van de menselijke stommiteiten, slachtoffers van de niet-reagerende verkozen politiekers (wat ze ook zijn). Daarom mensen, moeten we van ons laten horen, laat ons de moed hebben om te zeggen dat we niet akkoord gaan, laten we hen zien dat we met heel veel zijn die zich verzetten tegen deze onverdraaglijke praktijken. Kortom, LAAT ONS HANDELEN !


Hoe talrijker we zijn, hoe meer gewicht we in de schaal kunnen leggen voor onze strijd, hoe meer we zullen gehoord worden. Laat ons niet berusten. Denk niet: “Het zal toch niet veranderen”. Als dat onze manier van denken is, zouden we ons niet zo inzetten voor deze dieren. Wij willen allemaal dat er verandering in komt, geef ons de middelen.


Er is een grote bijeenkomst voorzien voor het Europees Parlement in Straatsburg (67000), om de Spaanse windhonden te helpen


 

 © Copyright vzw Galgo Save Belgium asbl

  www.galgosavebelgium.be   All Rights Reserved. 2008