Galgo Save Belgium

Galgo Save Adoptiemenu Actueel Help Ons Onze Projecten

Terug

Eerste wandeling in Villers-Perwin

 

Op zondag 29 juli heeft  Galgo Save zijn eerste wandeling in Villers-Perwin georganiseerd. We hebben het genoegen gehad om de voorzitter van de Fepaex en haar team te mogen verwelkomen tijdens deze wandeling.  Het werd dus een bijzondere dag met zoals altijd een aangrijpend weerzien van Mariangeles, Fatima, Luca en onze (hun) dierbare galgo’s.
 

Rond 14.00 uur zijn we samen met ongeveer 200 deelnemers vertrokken voor een wandeling van 3,5 km of 7 km door ons mooi dorp. Een prachtige gelegenheid om,  samen met zijn viervoeter of met andere dierenvrienden, een aangename namiddag door te brengen en het Villersoise platteland (zijn windturbines), de boom en het golfterrein van la Bruyère, het geboorthuis van Arthur Grumiaux en het prachtige kasteel van de familie Dumont de Chassart te ontdekken. Na de inspanning … de ontspanning, een heerlijke versnapering en verfrissende drankjes wachtten op de moedige wandelaars J


 

Hartelijk dank aan Mariangeles, Fatima et Lucia om op deze mooie dag bij ons te zijn, maar ook hartelijk dank aan alle deelnemers en aan het team van GSB,  in het bijzonder aan Fred en Jean-Paul voor hun waardevolle hulp en aan het efficiënte team aan de bar! Zonder  Dominique Saintenoy te vergeten die ons een heerlijk gebak met rabarber gebakken heeft!


 

Wij hopen u even talrijk terug te zien tijdens een volgende wandeling!


Franstalige reportage gemaakt door een plaatselijke journalist

=> reportage

 

 

 © Copyright vzw Galgo Save Belgium asbl

  www.galgosavebelgium.be   All Rights Reserved. 2008