Galgo Save Belgium

Galgo Save Adoptiemenu Actueel Help Ons Onze Projecten

Terug

Manifestatie op 8 juni 2013 in Straatsburg.

 

Galgo Save Belgium organiseert een transport per bus en nodigt u uit om voor het Europees Parlement in Straatsburg tegen de mishandeling van Spaanse windhonden te demonstreren.

Zoals in juni 2012 is het doel om politici te laten weten dat de Europese burgers walgen van de praktijken van mishandeling waar de Spaanse Galgo’s slachtoffer van zijn.

Om te laten weten dat men het beu is om niet gehoord te worden, dat men het barbaarse gedrag beu is, dat men het beu is om gemartelde, verminkte en getraumatiseerde honden te moeten opvangen.

Als men iets wil bereiken dan moet dit gebeuren via de mensen op straat. Dus laat ons moeite doen en laat ons vechten voor deze onschuldige en arme slachtoffers, die van ons afhankelijk zijn om gehoord te worden, zodat zij eindelijk een normaal leven kunnen leiden. Zij zijn slachtoffer van menselijke domheden en van het niet in actie treden van de verkozen politici.

Dus laten wij onze stem laten gelden, de moed hebben om te zeggen dat wij niet akkoord gaan en laten zien dat wij met velen zijn om te vechten tegen deze barbaarse praktijken.

Met andere woorden, laat ons actie ondernemen !

Met hoe meer wij zijn, hoe meer gewicht wij in de schaal kunnen leggen om gehoord te worden. Samen moeten wij demonstreren voor de Spaanse windhonden. Men moet niet denken dat een dergelijke demonstratie tot niets zal leiden. Als wij zo zouden denken zouden wij ons niet zo veel inzetten. Wij willen allen dat de mentaliteit veranderd, dus laten wij de voorlopers hiervoor zijn. In deze algemeen moeilijke tijden, laten wij zien dat wij iets willen doen voor de Spaanse windhonden en de dieren in het algemeen !


Galgo Save Belgium organiseert transport per bus naar Straatsburg.

Om dit allemaal vlekkeloos te laten verlopen vragen wij U uw deelneming aan de demonstratie te bevestigen op volgend adres :

jeanpaul@galgosavebelgium.beVoor HEN, kom in groten getale, verspreid deze informatie,

ZIJ HEBBEN ONS NODIG !

 

Praktisch :

deelname : 25 €

Vertrek op 8 juni om 07.00 uur aan de parking Carrefour Mont St. Jean in 1420 Braine-L’Alleud / Waterloo

Er kunnen haltes aan rustplaatsen / parkings langs de E411 voorzien worden.

Terugkeer rond 23.00 uur

 

 © Copyright vzw Galgo Save Belgium asbl

  www.galgosavebelgium.be   All Rights Reserved. 2008