Galgo Save Belgium

Galgo Save Adoptiemenu Actueel Help Ons Onze Projecten

terug

Op 28 juli 2013 organiseerde Galgo Save Belgium voor het tweede jaar op rij een wandeling in Villers-Perwin. Voor deze gelegenheid waren onze vrienden van Fepaex, Fatima en Lucia samen met Maria vanuit Spanje overgekomen om, met veel vreugde en emoties, hun dierbare galgo’s terug te zien!

Rond 14.00 uur, onder een stralende zon, begonnen 212 deelnemers aan een prachtige wandeling van 4,5 km. De wandeling leidde ons langs landelijke wegen van waaruit we de dorpjes Frasnes-lez-Gosselies en Mellet konden zien. In de oude hoeve De Vuyter, die binnenkort omgebouwd zal worden tot een gîte, was een ‘drinkstop’ voorzien zodat onze trouwe viervoeters hun dorst konden lessen. Daarna moesten de moedige wandelaars nog slechts enkele straten verder stappen tot bij de gemeenteschool, waar ze konden nagenieten bij heerlijke hapjes en verfrissende dranken !

Hartelijk dank aan Fatima, Lucia en Maria én aan de talrijke deelnemers die er een geslaagde dag van gemaakt hebben. En natuurlijk ook aan het GSB-team én het efficiënte team aan de bar!

Wij hopen u even talrijk terug te zien tijdens een volgende afspraak !!

 

Gwenaëlle

 © Copyright vzw Galgo Save Belgium asbl

  www.galgosavebelgium.be   All Rights Reserved. 2008