Galgo Save Belgium

Galgo Save Adoptiemenu Actueel Help Ons Onze Projecten

terug

Paaswandeling in Wervik, 2000 euro voor de prothese van Soul !

Een reis vol verrassingen in BelgiŽ

Onze medewerkster van Galgo Save Belgium nodigde ons uit voor een dag (7/4/2013) vol activiteiten en een hondenwandeling en vorig weekend begaven ons dan ook op weg richting BelgiŽ. We waren echt onder de indruk van hun vriendelijkheid en van het fantastische weekend.

Bij onze aankomst in Wervik, een dorp in het westen van BelgiŽ, aan de Franse grens, werden we eerst onthaald door alle leden van GSB en daarna door een heleboel galgoís en hun adoptiefamilies. Zij toonden meteen hun vriendelijkheid en feliciteerden ons voor ons werk.

Het zijn momenten als deze die ons opnieuw moed en kracht geven om door te gaan en het hoofd te bieden aan de verschrikkelijke wreedheid waarmee we geconfronteerd worden in Spanje.

Het evenement werd georganiseerd door de ę Wervikse Tornadoís Ľ, in samenwerking met GSB. Ze gaven zich met hart en ziel, in de organisatie en wij kunnen hen alleen maar bedanken voor hun werk.

Na een viering met een heerlijk diner, gevolgd door een tombola, ging de hondenwandeling van start. 7 kilometer langs de Frans-Belgische grens met landschappen zoals je in films ziet.

De moeite waard om te verkennen als je in de buurt bent Ö

Na de wandeling was er een niet te versmaden vieruurtje en op dat moment kregen we de verrassing van ons leven, een verrassing waarvoor alle mensen van FBM hen van ganser harte danken !

De volledige opbrengst van de hele dag werd ons overhandigd om de prothese te kunnen kopen voor onze galgo Soul.

Een bedrag van 2000 euro zal van hem, zonder twijfel, de gelukkigste hond ter wereld maken.

We hebben geweend van vreugde, we zijn hen eeuwig dankbaar.


FBM

(Fundacion Benjamin Mehnert)

Galgo Save Belgium wil de Wervikse Tornado's hartelijk bedanken voor deze prachtige dag !!!

 © Copyright vzw Galgo Save Belgium asbl

  www.galgosavebelgium.be   All Rights Reserved. 2008