Galgo Save Belgium

Galgo Save Adoptiemenu Actueel Help Ons Onze Projecten

terug

 

Het verhaal van Amelie +  update (18/12)


woensdag 12/11/2014 werd Amelie in erbarmelijke conditie gevonden door Encarni op een veld in Utrera.

 Amelie ziet er vreselijk uit, haar vacht is slecht en ze is enorm mager. Ze weegt nog maar amper 13,5 kg en is uitgeput.
Ze kon nog amper op haar pootjes staan. Na een warm bad kon ze al een beetje bekomen op een dik kussen onder een deken. Lekker warm ;-)Amelie eet goed, dus dat is een heel goed teken. Er zal speciale voeding voor haar worden aangekocht zodat ze snel kan aansterken.

Ondertussen draagt ze al een warme jas, zodat ze geen kou meer heeft.

Amelie heeft positief getest voor leichmania en erlichia wat vreselijk nieuws is. Maar we gaan er alles aan doen om Amelie te helpen.


Galgo Save Belgium zal alle kosten voor Amelie betalen zowel voor haar voeding, medicatie, bloedtesten, ... alles wat ze nodig heeft om er terug bovenop te komen.

Dit is mogelijk dankzij de opbrengst van de wandeling in Beveren van 21/09/2014 georganiseerd door de West-Vlaamse Salvavidas.

 

update 18/12/2014

Ondertussen zijn we al meer dan 1 maand verder en het gaat goed met Amelia. Ze eet goed, is vrolijk en opgewekt.   Maar ze wordt niet zwaarder ookal eet ze veel.  Amelie verblijft nu bij Encarni in huis. Zo krijgt ze de beste zorgen en op tijd al haar medicatie.  Ze krijgt ook speciale hondenbrokken voor haar lever want haar leverwaarden waren niet goed.

Volgende week gaat Encarni een nieuwe bloedtest doen.  Zo kunnen we te weten komen of haar toestand al verbeterd is.

Ondertussen hebben we al voor 175 euro facturen betaald voor Amelie.

We houden jullie op de hoogte.

  Copyright vzw Galgo Save Belgium asbl

  www.galgosavebelgium.be   All Rights Reserved. 2008