Galgo Save Belgium

Galgo Save Adoptiemenu Actueel Help Ons Onze Projecten

terug

 

Jeanina voor dood achtergelaten in afvalcontainer!


Jeanina werd donderdagavond 11/12/2014 gevonden tussen het afval in een afvalcontainer. Ze zat in deze 2 witte zakken en was daar gedumpt door haar galguero. Ze heeft enkele zware klappen gekregen op haar kop. Waarschijnlijk was ze bewusteloos en werd ze voor dood in de container achtergelaten.
Maar Jeanina was niet dood !!! Ze huilde zo hard ! Ze werd in shock gevonden door een buurman van één van de vrijwilligers van Uprodea. Hij haalde haar eruit. Ze kon amper op haar poten staan en was helemaal onderkoeld.

Uprodea kwam onmiddellijk ter plaatse en bracht haar naar de dierenkliniek. Waar ze volledig werd onderzocht en rx foto's werden genomen.

Gelukkig was haar schedel nog intact en had ze geen interne bloedingen. Ze had wel een ernstige hersenschudding. Haar wonden op haar kop werden gehecht.

 Na één dag observatie in de dierenkliniek mocht Jeanina naar het asiel waar ze de allerbeste zorgen zal krijgen.

 Ondertussen gaat het zeer goed met Jeanina, ondanks alles is ze zeer aanhankelijk met mensen en wil altijd bij hen zijn. Niet te geloven na alles wat zij heeft meegemaakt. Haar nieuwe leven kan eindelijk beginnen.

Weer eentje gered !!!

Galgo Save Belgium zal alle kosten voor Jeanina betalen !!!

 © Copyright vzw Galgo Save Belgium asbl

  www.galgosavebelgium.be   All Rights Reserved. 2008