Galgo Save Belgium

Galgo Save Adoptiemenu Actueel Help Ons Onze Projecten

terug

Leden van GSB hebben een bezoek gebracht aan FBM.Leden van GSB hebben vorige week een bezoek gebracht aan FBM.

Gedurende dit bezoek hebben ze samengewerkt met het personeel en hebben ze de dagelijkse taken gedeeld met het verzorgen van onze dieren. De vrijwilligers hebben gedurende gans deze periode in onze gebouwen verbleven en ons personeel geholpen bij de verschillende taken.

Dit soort bezoek heeft een dubbel positief impact. Ten eerste, is het niet alleen motiverend voor ons maar ook een enorme hulp met het verzorgen van onze dieren. Ten tweede biedt het aan de vrijwilligers de kans om kennis te maken met het werk dat wij uitvoeren bij FBM, onze installaties te ontdekken en zich van dichtbij te vergewissen van het verschrikkelijke lot van de Spaanse galgo.


We willen van deze gelegenheid gebruik maken om de vijf vrijwilligers die wij deze week hebben mogen ontvangen te bedanken en het belang van dit vrijwilligerswerk voor FBM te benadrukken.

Met deze, bedanken we GSB voor alle acties die ze ondernemen om FBM te helpen. We onderhouden een speciale band met deze organisatie want ze was één van de eerste buitenlandse organisaties met welke we hebben samengewerkt.

Deze jarenlange samenwerking heeft bijgedragen tot het redden en het vinden van een thuis voor vele galgos, welke nu van een nieuw leven genieten.


Elk jaar, ontvangen we een belangrijke voedsel- en materiële hulp van GSB voor onze honden. We bedanken hun van harte en we hopen dat deze samenwerking nog vele jaren zal duren.

FBM © Copyright vzw Galgo Save Belgium asbl

  www.galgosavebelgium.be   All Rights Reserved. 2008