Galgo Save Belgium

Galgo Save Adoptiemenu Actueel Help Ons Onze Projecten

terug

2500 euro dankzij de West Vlaamse Salvavidas.

We hebben een prachtige donatie van maar liefst 2500 euro ontvangen van de West-Vlaamse Salvavidas.  Dit was de opbrengst van hun wandeling + kaasbuffet van (6/9/2015) in Beveren en hun wandelgeld van 2015.

Het is een fantastisch bedrag dat we de volgende maanden heel goed gaan kunnen gebruiken.

Nogmaals 1000 x dank voor alles wat jullie voor onze galgo's al hebben gedaan en bedankt voor het vertrouwen in ons werk.

BEDANKT !!!


Ondertussen hebben we al 220 euro gebruikt om alle kosten (vaccins, bloedtest, chip, paspoort, castratie,  van Pluton te betalen.  hier factuur

Pluton is een prachtige witte galgo die op een koude nacht in eind november werd gevonden vastgebonden aan de poort van de perrera van Merida, zijn chip was eruit gehaald. 

 

 

 

We hebben ook al 500 euro gestort aan het asiel Uprodea in Dos Hermanas om Jazmine en Jara klaar te maken voor adoptie. (vaccins, bloedtest, sterilisatie, chip, paspoort,...)  

Jazmine is een zwarte galga van ongeveer 5 jaar oud. Ze werd door haar galguero gedumpt op 1/12/2015 omdat ze enkele van zijn konijnen had doodgebeten.  Ze heeft veel littekens. Ze is een vriendelijke en sociale galga.

 

Jara is een gestroomde galga die op 9/12/2015 gevonden werd in een marginale buurt van Dos Hermanas.  Ze doolde rond op straat. Ze is ongeveer 1,5 jaar oud en zeer sociaal.

We houden jullie op de hoogte wat we met

de rest van de donatie zullen doen !!!

  Copyright vzw Galgo Save Belgium asbl

  www.galgosavebelgium.be   All Rights Reserved. 2008