Galgo Save Belgium

Galgo Save Adoptiemenu Actueel Help Ons Onze Projecten

terug

Extra gift van 7000 euro voor onze asielen in Spanje !


In 2014 hebben we veel geld naar Spanje gestuurd, hoe meer we hier ontvangen en inzamelen, hoe meer we kunnen geven.
Dus zijn we heel dankbaar dat zoveel mensen ons steunen, naar onze wandelingen komen en onze galgos een warm hart toedragen.

Om het jaar 2015 goed te beginnen hebben we nog een extra donatie van 7000 euro gedaan aan onze asielen in Spanje. Want de volgende maanden zijn financieel zeer zwaar voor hen.
Nu het jachtseizoen volop bezig is en in januari en februari veel galgos zullen worden gedumpt omdat ze niet meer bruikbaar zijn. Kunnen onze asielen onze financiŽle hulp goed gebruiken om deze nieuwe galgos op te vangen, te verzorgen en klaar te maken voor adoptie.

 

We hebben:

  • 1500 euro gestort naar Ddevida in Utrera => om de kosten van alle nieuwe galgos die binnenkomen te betalen.

  • 2500 euro gestort naar Uprodea in Dos Hermanas => ongeveer 1000 euro zal gebruikt worden voor de aankoop van een ruime container die dienst zal doen als stockage plaats voor hun hondenbrokken, dekens, kennels,... . Deze 1000 euro is geschonken door de West-Vlaamse Salvavidas, de opbrengst van hun wandeljaar 2013-2014. Wat een prachtig cadeau is voor Uprodea. Hartelijk bedankt!
    De overige 1000 euro zal gebruikt worden voor het verzorgen van alle nieuwe galgos bij Uprodea.

  • 1500 euro gestort naar Chiripaina in Guarena => ook hier zal het besteedt worden aan de galgos die gaan binnenkomen in de volgende weken.

  • 1500 euro gestort naar Protectora in Plasencia => om de medische kosten van alle nieuwe galgos die binnenkomen te betalen.


We houden jullie op de hoogte hoe en voor welke galgos dit geld zal besteedt worden.

We hopen ook in 2015 op jullie steun te mogen blijven rekenen.

Alvast bedankt !!!

Galgo Save Belgium

 © Copyright vzw Galgo Save Belgium asbl

  www.galgosavebelgium.be   All Rights Reserved. 2008