Galgo Save Belgium

Galgo Save Adoptiemenu Actueel Help Ons Onze Projecten

Terug

 

Actie pipetten, eerste donatie !

25/10/2010

de eerste donatie => € 565


Een welgemeende dank aan Chapelle M., Debrakeleer V., Rampelberg M., Leclercq V., Soeffers C., De Wervikse Tornado's, Deronne M. Elsemans J., Pigeon C., Kesteman M. voor uw donatie!
  
 

 

Beste vrienden van GSB

Ik heb de donatie om pipetten te kopen ontvangen. Ik heb al het nodige gekocht en ik heb ook pipetten naar Prado en Chiripina gestuurd.  Ik stuur jullie de foto’s van de aangekochte pipetten en ik bezorg jullie de factuur en de betaling.                                   Een oprechte dankuwel. Dit soort dingen is een luxe voor ons.                                             Ik verwacht Fatima en Fernando. Met dit schrijven wil ik jullie bedanken.

Heel hartelijk bedankt , Mariangeles

 

 

mail van Olga en Fernando uit Prado

Hallo,

Ik stuur jullie enkele foto’s van de anti-parasiet halsbanden en flessen die Angeles ons bezorgd heeft. Zoals jullie kunnen zien, hebben we ze al gebruikt op Kike, een podenco pup die vol vlooien en teken zat.

Dit is werkelijk nuttig voor ons. Onze welgemeende dank, zonder jullie en zonder de hulp van Angeles zou het niet mogelijk zijn zoveel honden te redden.

De foto’s van de reis zijn heel mooi, ik ben echt heel blij dat we deze mooie momenten, die ons zoveel moed geven, kunnen beleven.

Op de blog van Prado heb ik een bericht over jullie geplaatst, over Galgo Save Belgium en vooral over alles wat jullie doen. Het is een klein eerbetoon maar ik hoop dat het jullie zal bevallen.

Van harte,

Olga

Het kleine eerbetoon

Hartelijk dank aan Galgo Save Belgium voor zijn giften, voor zijn hulp en vooral voor zijn vriendschap..

Tussen alle vreselijke behandelingen van dieren die we dagelijks zien : de gruwel, de wreedheid, de brutaliteit, de pijn en het lijden, zijn er toch 2 beloningen. De eerste betreft de honden en poezen die we gered, verzorgd en opgevangen hebben, die gezond zijn of op goede weg zijn, zonder honger en pijn en die eindelijk een familie hebben die van hen houdt.

De tweede hebben we ontdekt door kennis te maken met mensen van andere hulporganisaties met dezelfde ideeën als wij, die net als wij houden van de dieren, mensen die ons energie geven en licht brengen wanneer alles zo moeilijk, somber en eindeloos lijkt.

Ik zou als voorbeeld, van alle verenigingen die het verdienen en die me dit kunnen vergeven, de vereniging Galgo Save Belgium willen vernoemen, een Belgische vereniging die onze galgo’s redt. Ze heeft ons op heel wat manieren geholpen, de belangrijkste is door families te vinden die goed voor onze galgo’s zorgen, maar ook door haar donaties van noodzakelijke materialen zowel voor de gezondheid en hygiëne (anti-parasiet pipetten, -spray en -halsbanden) als voor voedsel en nog andere dingen.

Ik wilde van deze korte aantekening een klein eerbetoon maken voor de asielen en dierenbeschermingsorganisaties buiten onze grenzen voor het enorme werk dat ze verrichten en voor hun persoonlijke inzet om ons te kunnen helpen.

Dank je wel om ons bij te staan, voor jullie toewijding, voor jullie liefde voor de dieren en om zo een goede mensen te zijn. Het is een plezier en een eer voor ons om jullie te kennen en te weten dat jullie er zijn. Hartelijk dank Galgo Save Belgium.

Van harte, Olga

http://www.protectoraprado.blogspot.com/

 

http://delaasociacionprado.blogspot.com/2010/10/gracias-save-belgium-por-sus-donaciones.html


 

De mail van Fatima (asiel Chiripina)

In naam van het asiel Chiripina en van iedereen die ons helpt de honden te verzorgen, willen wij jullie bedanken voor jullie geweldige donatie.

Dit is een enorme steun want de pipetten zijn voor ons het duurst, dank zij jullie zullen we veel honden kunnen helpen! Dank je wel.

Hier zijn de foto’s van Mariangeles die de donatie bij ons bracht. Dank aan Mariangeles om altijd aan ons te denken om ons te helpen.

Fatima

 © Copyright vzw Galgo Save Belgium asbl

  www.galgosavebelgium.be   All Rights Reserved. 2008