Galgo Save Belgium

Galgo Save Adoptiemenu Actueel Help Ons Onze Projecten

terug

Galgo Save Belgium stuurt een enorm kerstkado (10.000 euro) naar onze asielen in Spanje!

We hebben deze week maar liefst 10.000 euro verdeelt onder de 7 asielen ( FBM, Uprodea, Ddevida, Recal, Refugio Plasencia, Chiripaina en SAM ) waar wij mee samenwerken.Dat onze asielen het allemaal financieel moeilijk hebben is geen geheim. Ze overleven enkel van giften, dikwijls steken de vrijwilligers nog veel van hun eigen privť geld in het asiel, zodat de honden toch krijgen wat ze nodig hebben.

We hebben naar
Uprodea, Ddevida, Recal, Refugio Plasencia, Chiripaina en SAM elk 1.000 euro gestort.

Naar
FBM hebben wij 4.000 euro gestort, FBM is het grootste asiel waar wij al jaren mee samen werken, momenteel zitten er meer dan 560 galgos en dagelijks komen er nog nieuwe galgos bij. Je kunt wel begrijpen dat dit handenvol geld kost om deze galgos allemaal eten te geven en te verzorgen.Jullie kunnen jullie wel voorstellen hoe ongelofelijk blij onze Spaanse vrienden waren met dit nieuws.

Ze gingen het gebruiken om de galgos te vaccineren, bloedtesten te doen, hondenbrokken aan te kopen, operaties uit te voeren waar geen geld voor was, schulden bij de dierenarts af te betalen,...

We zijn er zeker van dat deze donaties zeer goed zullen worden besteed.

We willen iedereen bedanken die ons in 2017 heeft gesteund door :

jullie financiŽle giften, deel te nemen aan onze wandelingen, het schenken van hulpgoederen, zoals dekens, manden, hondenbrokken, galgojassen,..., het verzamelen van plastiek dopjes en inktpatronen, enzDankzij jullie hulp kunnen wij zoveel galgos redden en een beter leven geven in BelgiŽ.

Ook maken wij hun leven in het asiel een beetje beter totdat ze naar hun liefdevolle familie kunnen gaan.We hopen dat we ook op jullie steun in 2018 kunnen blijven rekenen.

Samen zijn we sterk !

BEDANKT !!!

 © Copyright vzw  Galgo Save Belgium asbl

  www.galgosavebelgium.be   All Rights Reserved. 2008