Galgo Save Belgium

Galgo Save Adoptiemenu Actueel Help Ons Onze Projecten

terug

GSB betaalt operatie (1405,80 euro) van Lola

Eind december kwam Lola naar BelgiŽ in opvang.

Ze was als pupje samen met haar mama en broertjes in het asiel van Plasencia toegekomen, gedumpt op een veld om te sterven. Ze was geadopteerd door een Spaanse familie die haar na enkele maanden terug dumpte in het asiel met een gebroken voorpoot. De breuk was al volledig genezen, maar de botten waren verkeerd aan elkaar gegroeid. De familie vond het niet de moeite om met haar naar de dierenartste gaan voor die breuk. Omdat ze er geen geld in wilde steken. Je kan je inbeelden hoeveel pijn ze moet gehad hebben. Na ons bezoek aan het asiel eind september 2017, hebben we besloten om haar poot te laten opereren in BelgiŽ en een familie voor haar te zoeken na haar revalidatie.


Eind januari ging ze op consultatie in de dierenkliniek van Lille. Werden er rx fotoís genomen en een datum vastgelegd voor de operatie.


In februari werd ze opereert. De operatie is zeer goed verlopen en nu wacht haar een lange revalidatie. We duimen mee dat de geneziging goed verloopt.

Lola is een zeer aanhankelijke en lieve galga. Ze is speels en vrolijk, en soms een echte deugeniet zoals elke jonge galgo.
 


 

Ondertussen is Lola volledig hersteld en geadopteerd door haar opvanggezin.

We wensen haar een heel mooi en lang leven toe .We hebben haar operatie ( 1405,08 euro) betaald.We hebben deze factuur betaald dankzij :


200 euro uit de spaarpotten bij Dierenartsen hussin ĖMenin uit Tertre

1205,80 euro van de opbrengst van de verkoop van mojito (09/2017) in Eigenbrakel

BEDANKT !!!

 © Copyright vzw Galgo Save Belgium asbl

  www.galgosavebelgium.be   All Rights Reserved. 2008