Galgo Save Belgium

Galgo Save Adoptiemenu Actueel Help Ons Onze Projecten

adoptiefoto's 2011 - 2012


2010 - 2009 - 2008

Pagina 1

Pagina 2

Pagina 3

Pagina 4

Adoptieverhalen - 2010 -2009 -2008

Hier vindt u de hartverwarmende verhalen van de geadopteerde honden die hun Spaanse ellende eindelijk kunnen vergeten dankzij hun nieuwe familie en vooral dankzij alle vrijwilligers van Galgo Save Belgium die zich ingezet hebben om deze lijdensweg te beëindigen.


Aranzazu


Senda


Shana


Lilia


Megy


Tao + Zia


Amadeo (geadopteerd 19/09/2010)

4/10/2010

Met Amadeo verloopt alles vlot, hij voelt zich al redelijk ingeburgerd in het gezin. Hij wijkt maar weinig van onze zijde maar ik denk dat ook dat wel zal verbeteren naar gelang de tijd verstrijkt. Hij heeft volledig geen  interesse in andere honden, ook al maken die zich kwaad toch kijkt hij er niet naar om. Hij gaat heel graag gaan wandelen en begint dan ook al het tijdstip te kennen wanneer we gaan wandelen.  Zoals ik al eerder zei, eet hij wel maar nog niet de portie’s die hij zou moeten .

Intussen laten we Amadeo nog altijd niet alleen in de tuin, ik heb zelfs nog 2 weken verlof bij genomen om bij hem te zijn, dat wil zeggen dat hij nog niet alleen thuis is geweest sedert we hem hebben gekregen. Zoals gedacht begint hij zich helemaal thuis te voelen bij ons en hebben we er dan ook het grootste plezier aan. Hierbij voeg ik nog enkele foto’s waarbij hij toont dat hij volledig relaxt en ontspannen is.

 Hierbij vind je enkele foto’s van Amadeo.

Groetjes,                                                                                                                                            Luc, Cynthia en Amadeo

 


Djaro (28j)

4/10/2010


Even een kleine update over Djaro. (geadopteerd 11/04/2009)
 
Het gaat goed met t manneke.
Zoals jullie op de foto kunnen zien heeft hij geen problemen met eten meer. Hij is nu zelfs zover dat hij samen met Yoran uit de standaard eet. En 1 keer raden wie er als eerste hard aan komt rennen als ik de voerbakken pak om er eten in te doen....
En tussendoor als ik de koelkast opendoe komt hij toch voor de zekerheid maar even kijken of ik niets laat vallen. Vooral op kaas is hij gek.
 
Tussen Djaro en Yoran gaat het ook nog steeds goed. Dikke maatjes. Afwisselend wil er wel één een keer een snauw geven als een spelletje wat te wild gaat, maar meer dan dat verder niet.
 
Ook met zijn pootje gaat het goed. De dikke bobbel van kraakbeen is weg (geslonken). Zijn spieren en pezen zijn een stuk sterker geworden. Mank loopt hij altijd, maar dat kan ook niet anders door de manier waarop zijn bot gegroeid is. Hij heeft er met gewoon lopen en rennen in de tuin geen last van. Alleen met een wild achtervolgings spel in de tuin, waarbij hij gekke capriolen maakt, wil hij wel eens een keer een flinke piep geven. Dan stopt hij even en gaat liggen, maar is dan na een paar tellen toch weer aan het donderjagen met Yoran. Hij ontziet zijn pootje wel en je kan zien dat die kant van zijn borstkas en spieren veel minder ontwikkeld zijn. Maar volgens de dierenarts doet hij het verder goed.
 
Deze bal is zijn favoriete speeltje waar hij zelf mee speelt, maar achter een tennisbal aangaan vindt hij ook erg leuk. Ik kan ze meestal niet meer vinden in de tuin omdat hij ze alle kanten opschiet met zijn gekke capriolen en dan staat hij echt een beetje verdwaasd te kijken waar de bal nou toch gebleven is. Gelukkig heb ik er een heleboel en komen er iedere keer toch weer een aantal te voorschijn.
 
Zijn favoriete begroeting is om wiebelend als een paling naar je toe te huppelen en tussen je benen te gaan staan en dan kopjes te geven.
 
Kortom: een heerlijke hond en een leuk span samen met Yoran.
 
Groetjes, Marjolein


Manon (ex-Coralie) (geadopteerd 19/09/2010)

 


Manon geadopteerd op 19/09/2010.


Tara (ex Gala) (geadopteerd 13/10/2007)

30/09/2010

Hallo Galgo Save Belgium,

Hier is nieuws van mij.

Het gaat goed met mij, ik ben een braaf meisje, ik gehoorzaam en luister als er mij iets gezegd wordt, natuurlijk ben ik ook wel eens stout maar dat wordt mij vlug vergeven.

Wij komen net terug van een weekend aan zee, ik kan jullie zeggen dat ik heel veel moed heb, ik heb alle weersomstandigheden getrotseerd (ik hou niet van regen, ook niet van wind en die heeft heel hard geblazen, maar de zon was heerlijk).

Wij hebben lange wandelingen op het strand gemaakt, het was heel fijn want ik heb kunnen rennen zoveel ik wilde en ik heb lekker gek gedaan.

Ik heb een meeuw leren kennen en ik wilden graag dat wij vrienden zouden worden. Maar zij kon vliegen en ik dus niet, dus ben ik achter haar aan gerend zonder te luisteren naar het roepen van mijn vader en moeder en voor ik het wist was ik in de zee. Ik kan je verzekeren dat het nat was.

Zo, dat was het voor nu, ik ga een beetje rusten op de divan, wij zijn net thuis gekomen en ik ben moe.

Veel kusjes aan jullie allen.


Abel (geadopteerd 1/07/2010)

29/09/2010

We zijn nu enkele maanden verder ....
alles prima , een echte wandelhond geworden , zeer sociaal met andere galgos
hier nog een paar foto's
mvg
Nicoline en Abel


Marko (ex-Marcelo)  (geadopteerd 23/09/2010)

27/09/2010

Hallo Galgo Save Belgium

Wij zijn de twee personen uit de regio Namen die Marcelo geadopteerd hebben. Voor het gemak noemen wij hem Marko en hij begint al naar zijn naam te luisteren.

Marko is een charmante hond, heel erg aanhankelijk en hij doet soms gewoon gek.

Alles gaat heel goed met de andere honden en de drie kittens.

Bijgesloten wat foto’s die alles zeggen.

Lambert Alain

 

Ines  (geadopteerd 21/09/2010)

26/09/2010

Beste,

Hierbij enkele eerste foto's van Ines.
Zoals je kan merken begint ze zich al wat thuis te voelen.  Ze komen best overeen.  Crossen samen in de tuin tot ze bekaf zijn.

Momenteel zijn ze wat aan het rusten.

's Nachts horen we ze niet, pas tegen de morgen aan beginnen ze met hun oren te flapperen (goede wekker).

Beste groeten,                                                                                                                                      Willy


Zara (ex Sefora) (geadopteerd 20/09/2010)


Ruffus (ex Juan)  (geadopteerd 16/01/2010)

Hallo,
 
Hier nog een paar foto's van onze schat.
 
Groetjes Caroline

Enya (ex Estefania)


Hallo allemaal,

Zo, ons doel is bereikt….

Wij hadden een afspraak bij het CVU op 30 september 2010 en alles is goed gegaan, vooral het was laatste keer…

Wij hebben dokter Hamaďde gezien die erg tevreden was over de huidtransplantatie (zij gaf toe dat in het begin zij er niet zo veel in geloofde om dat te doen, maar voegde er ook aan toe “zo zie je maar, de natuur zit goed in elkaar !).

Dus, de strijd is gestreden want Enya, 3 maanden naar haar operatie, kan al voor 90% haar pootje gebruiken.

En de dokter was duidelijk : geen heropvoeding, geen hydrotheraphie of physiotherapie meer nodig !

Enya kan nu rennen, springen, spelen met haar speelgoed en ons op haar manier laten zien dat zij tevreden is.

Na drie maanden intensieve behandelingen, verzorging, verbanden, aandacht, maar vooral veel LIEFDE, laat onze “MissMiss” zien dat zij eindelijk gelukkig is.

Zij is heel moedig geweest en wij bedanken haar hiervoor van ganser harte.

Om maar te zeggen dat, wanneer je er maar hard genoeg in geloofd, alle mogelijk is.

Zo, dit was dus het einde van het verhaal over een strijd om het leven van onze kleine Enya en nu begint het verhaal van haar nieuwe leven, maar dit keer wel op vier pootjes.

Tot binnenkort,

Enya, Sylvie en Frédéric


Pintas


Pintora


Rosi


Lindy & Guismo


Dima & Merixel


Freya


Lisa


Diego & Juan


Dahlia


Talya


Grisa


India


Albator


 Pagina 1  Pagina 2 Pagina 3 Pagina 4

 © Copyright vzw Galgo Save Belgium asbl

  www.galgosavebelgium.be   All Rights Reserved. 2008