Lily (Geadopteerd)

  • Geslacht: Teef
  • Geboortedatum: 10-11-2022
  • Schofthoogte: 63 cm
  • Kleur: gestroomd
  • Ras: Galgo
  • Locatie: Belgium
  • België
  • 2
  • 3
  • 6

Lily is een aanhankelijke Galga van bijna 10 maanden oud.


Lily heeft veel meegemaakt in haar korte leventje.

Ze werd in Spanje gevonden in een plastic zak met haar broertjes en zusjes toen ze net 2 dagen oud was. Ze waren daar achtergelaten om te sterven. Ze kreeg daarom flesvoeding, waardoor ze heel sociaal en aanhankelijk is met mensen, naar wie ze zich van nature wendt.

Lily is ook heel sociaal met haar soortgenoten. Ze geniet van de interactie en het spelen met hen en is niet agressief naar hen toe. Om deze redenen plaatsen we haar het liefst in een gezin met een andere hond. Op die manier kunnen ze samen spelen, rennen en bewegen.

Lily kan het heel goed vinden met “grote” kinderen, met wie ze heel zachtaardig is. Vanwege haar onhandigheid en haar grote formaat plaatsen we haar niet bij jonge kinderen.

Niet met katten!

Lily is nog niet volledig zindelijk. Haar opvanggezin werkt hard aan haar zindelijkheidstraining en Lily vertoont positieve tekenen van vooruitgang. Niettemin vragen we om geduld.

Lily is een hond die door haar unieke geschiedenis een zeer hechte band met mensen heeft. Ze was erg angstig bij het idee dat ze gescheiden zou worden en alleen zou moeten blijven. Na veel hard werk met een gedragstherapeut, dat werd voortgezet in haar opvanggezin, heeft Lily een enorme vooruitgang geboekt: na een paar minuten blaffen, kan Lily 's nachts alleen in haar bench blijven, wat een hele geruststelling is. Overdag kan Lily ook enkele uren alleen blijven. Dit werk zal echter moeten worden voortgezet met haar nieuwe gezin.

Lily is zeer gemotiveerd om met haar baasje samen te werken en te leren. Ze heeft een enorm ontwikkelingspotentieel. Om haar positieve ontwikkeling door te kunnen zetten heeft Lily een strikt kader en regels nodig. We zoeken daarom een gezin met ervaring in het trainen van honden. Lily is erg gevoelig: we moeten zachtaardig, vriendelijk maar streng zijn.

Lily is een juweeltje dat tijd en geduld nodig heeft om zichzelf te laten zien. Om er zeker van te zijn dat ze gelukkig is, zoeken we een gezin dat de tijd heeft om haar op te voeden. Ze is niet geschikt voor mensen die fulltime werken. We zoeken gemotiveerde mensen die met pensioen zijn of parttime werken.

Lily is een jonge, energieke hond die behoefte heeft aan rennen en beweging. Daarom is het noodzakelijk dat ze toegang heeft tot een grote omheinde tuin.

Lily is een fantastische, innemende, gevoelige hond met een unieke persoonlijkheid. Welke gemotiveerde eigenaar zal haar het warme, levenslange thuis geven dat ze zo rijkelijk verdient?