Windhondenwandeling ten voordele van GSB

12-09-2021
Hallo iedereen,
Hier zijn we met meer info voor de wandeling van 12 september te Staden.
We houden uiteraard rekening met de COVID maatregelen en zetten even alles op een rijtje.
Bedankt alvast voor je begrip.

Wil je enkel wandelen ? Inschrijven vooraf is verplicht. Schrijf een mail naar perramigos@gmail.com met jouw naam, gsm nummer en het aantal personen die in jouw bubbel zullen wandelen ( kinderen tot en met 12j niet meetellen ). Je ontvangt zsm een mail met bijkomende info en een verzoek tot overschrijving van het wandelgeld.

Wil je inschrijven voor wandeling + lunch ? Schrijf een mail naar perramigos@gmail.com en vermeld jouw naam, gsm nummer, de naam van je bubbel en het aantal personen per koude schotel ( voor maximum aantal personen per tafel, zie affiche hierna)
Je ontvangt zsm een mail met bijkomende info en een betalingsverzoek.
Opgelet! Er worden enkel tafels gereserveerd voor deelnemers wandeling + lunch. De tafels - dus bubbels - worden veilig uit elkaar geplaatst ( vandaar beperkte plaatsen ). Als de zaal vol is, zal je een mail ontvangen dat jouw bubbel op de wachtlijst komt te staan.
Elke inschrijving is pas definitief na ontvangst van de betaling.
Voor mensen die nog iets nodig hebben voor hun Galgo, de shop van Galgo Save Belgium zal voor iedereen toegankelijk zijn. Ook de toiletten zullen voor iedereen toegankelijk zijn.

Vergeet alvast jouw mondmasker niet.
We maken er een veilige en rustige dag van.
Wil je deelnemen ? Wees er vlug bij en hopelijk tot 12 september.
Warme groetjes,
Perramigos.