3300 euro voor onze asielen dankzij Grembergen Wandelt

13-11-2019

Deze donatie werd als volgt verdeeld.:

In juni hebben we 230 euro gestort voor de aankoop van 2 grote bomen, van het bomenproject van FBM, door de aankoop van bomen proberen ze meer schaduw te creëren in hun asiel. Wat noodzakelijk is in de zomer. Het was een groot succes, want vele bomen werden er aangekocht door verschillende sponsors en organisaties. In de slider vind je enkele foto's van onze bomen.
Begin november hebben we een donatie van maar liefst 3070 euro gedaan voor onze asielen. Om hen te helpen nu het jachtseizoen weer volop aan de gang is, komen de Galgo’s ook weer massaal onze asielen binnen. Deze hulp maakt voor hen echt een verschil in het al dan niet kunnen helpen van de gedumpte Galgo’s.

Fundacion Benjamin Mehnert ontving 1000 euro, hiermee hebben ze 16 Galgo’s kunnen castreren /steriliseren. 9 Galgo,s (Arabella, Turron, Milu, Blisco, Bloco, Burbuja, Tiaga, Lemo, Yaryna, ...) daarvan hebben dankzij ons een liefdevolle familie gevonden in België.

Naar het asiel in Plasencia konden we 650 euro overmaken. Met deze donatie hebben ze de Galgo’s Tiago en Boro laten castreren, Feria en Lara laten steriliseren en alle 4 hun vaccins gegevens. Met de overige 225 euro zullen Iria en Flavia nog gesteriliseerd worden.

Recal ontving 650 euro. Hiermee konden ze Lolo en Horus laten testen op de mediterraanse ziekten (Leishmania, Filaria, Erlichia en Babesia). We betaalden de leishmania behandeling voor de oude witte Galga Cristina. Voor Lienzo betaalden we de castratie, zijn bloedtesten en zijn behandeling tegen Filaria (hartworm).

Ook Uprodea kreeg 650 euro, waarmee ze de castratie van Gismo betaalden. De overschot zal dienen voor opknap- en verbouwingswerken aan hun asiel.

Salvemas animales de Merida (SAM) ontving 120 euro, zij kochten hiermee 3 Seresto halsbanden (deze bandjes beschermen hen 8 maanden tegen teken, vlooien, muggen, vliegen en alle soorten wormen) en 3 zakken hondenbrokken voor de Galgo’s (Magali, Carla en Norman) van ons Galgo Save Project.

Dit bedrag konden we overmaken aan onze asielen in Spanje, dankzij het team van Grembergen Wandelt die een mooie wandeling en buffet ten voordele van onze Galgo’s organiseerde.

Hartelijk bedankt!