Aankoop van 4.680 kg hondenbrokken voor onze asielen

10-06-2020

Eind mei kochten we maar liefst 4.680 kg hondenbrokken aan voor onze asielen in Spanje. Deze 6 palletten werden verdeeld onder: 

FBM ontving 2 palletten, goed voor 1560 kg. Uprodea, Recal, El Buen Amigo en refugio de Plasencia ontvingen elk 1 pallet van 780 kg.
Op een pallet zitten er 39 zakken van 20 kg hondenbrokken. Ze waren allemaal ontzettend blij met deze prachtige donatie, voor vele een geschenk uit de hemel want nu hadden ze voldoende eten voor hun Galgo's/honden voor de komende weken. Tijdens de coronacrisis hebben zij het nog veel moeilijker om rond te komen. 

We betaalden 3.521 euro voor 4680 kg hondenbrokken. Bij de foto's vind je een overzicht van de aankomst van onze hondenbrokken bij de asielen en hoe de Galgo's smullen van de brokken. Deze mooie schenking was mogelijk door de donatie van de Wervikse Tornado's (1.000 euro) en Perramigos (2.376 euro) en andere giften die we ontvingen. 

We zouden heel graag in juni éénzelfde aankoop willen doen voor onze asielen, om hen zo te blijven steunen in deze moeilijk tijd. Zoals jullie wel gezien hebben, hebben wij op 1 mei een oproep tot voedselinzameling geplaatst op onze Facebook en website. We hebben hiervoor al een heel mooie som bij elkaar gekregen. Waarvoor dank! Maar spijtig genoeg nog niet voldoende.

Help ons om ons doel te bereiken.

Elke gift groot of klein is welkom met vermelding van "hondenbrokken" op ons Galgo Save rekeningnummer BE82 0682 4427 9268 (BIC: GKCCBEBB).

Samen maken wij het verschil voor hen! Wij, onze vrijwilligers en Galgo's in Spanje zijn jullie zo dankbaar! 

BEDANKT IEDEREEN VOOR JULLIE HULP!