Adopties 3 juni 2023

03-06-2023
Zaterdag 3/6/2023, een onvergetelijke adoptiedag.... Normaal aangekomen rond 9 uur, maar door transportproblemen werd het zondagavond rond 23 uur in Tertre en 1.15 uur in Tremelo, om te eindigen om 3.30 uur......
Een welgemeende dank aan "HundCatDog on the way" voor het fantastische werk, ze hadden een panne aan de Frans-Spaanse grens met hondenvervoer, er was geen reparaties mogelijk ter plaatse dus nieuw vervoer verzonden vanuit Sevilla, ze hebben de honden met liefde verzorgd 's nachts, daarna geladen in de nieuwe Van richting België..... Dank ook voor het begrip van alle adoptanten die midden in de nacht hun metgezel zijn komen ophalen.
Ook onze vrijwilligers waren ter plaatse om iedereen te helpen. Echt teamwork! Met de wandelingen van de volgende dag in Grembergen en Ophain was het voor velen van hen een korte nacht....
Zuri, Marie, Versa, Lotte, Vigo, Caridad, Eden, Bambola, Brie, Sonsoles en James zijn eindelijk terug naar hun welverdiende thuis gekomen.
Zelfs midden in de nacht stuurden we hulpgoederen naar de asielen. Tot de volgende keer, hopen dat het op een redelijk uur en zonder incidenten zal plaatsvinden.