Membership Galgo Save Belgium : wist je dat ook jij Member kan worden van onze organisatie ?

16-09-2024
Word ook jij MEMBER van Galgo Save Belgium ?

Elke adoptant, elke sympathisant, elke voorstander van dierenwelzijn, familie en vrienden, … , IEDEREEN kan member worden van Galgo Save Belgium.
Je gaat het Membership aan voor een jaar - vrijblijvend jaarlijks verlengbaar -, of je kiest voor Membership For Life, een levenslang lidmaatschap.
Je kan op elk moment van het jaar lid worden. Je lidmaatschap loopt 12 maand (of levenslang) vanaf de betaling van je lidgeld. Word je dus bijv. lid in september dan loopt je lidmaatschap ten einde in augustus van het daaropvolgend jaar.

Als dank voor het aangaan van je lidmaatschap ontvang je per post een lidkaart én een tof polsbandje. Je kan het polsbandje aan en uit doen. Het polsbandje is 35 cm lang en 1 cm breed. Door de kralen is de polsband makkelijk te verstellen en dus geschikt voor jong en oud! Je kan het ook inkorten als nodig. Draag het ook op elk Galgo Save evenement en maak deel uit van onze Galgo Save Belgium - familie!

Je kan reeds Member worden vanaf 15 euro per jaar.
Aangesloten lid : 15 €/ jaar
Sympathisant lid :25,00 €/ jaar
Beschermend lid : 125,00 €/ jaar
Levenslang lid : 500,00 €(éénmalig)

Ieder gezinslid kan ook apart lid worden. Per betaling van het lidmaatschap krijg je een polsbandje en een lidkaart toegestuurd.
Door het aangaan van je Membership help je Galgo Save Belgium om zo veel mogelijk Galgo’s te blijven redden. De lidgelden die Galgo Save Belgium ontvangt, worden gedoneerd aan de 7 asielen waarmee we samenwerken.

Praktisch - hoe inschrijven ?
Onderaan deze webpagina vind je het inschrijfformulier.
Gelieve het bedrag van je lidmaatschap over te schrijven naar Galgo Save Belgium op het rekeningnummer BE82 0682 4427 9268 - BIC: GKCCBEBB
Na ontvangst van jouw gegevens en jouw betaling zullen we jouw lidkaart en het polsbandje met de gewone post versturen naar het door jou opgegeven adres.

Alvast bedankt voor je aansluiting en deze belangrijke steun !