Oproep om hulp, doneer voor onze voedselinzameling voor onze asielen

13-05-2020

We krijgen regelmatig de vraag hoe het gaat met de asielen in Spanje waar we mee samenwerken, nu ze daar al weken in volledige lockdown zitten. Het verzorgen van dieren is gelukkig een essentiële activiteit en de vrijwilligers kunnen met de nodige attesten de honden en katten gaan verzorgen, wel enkel de noodzakelijke dingen zoals kuisen, eten, drinken en medicatie geven, met de zieke dieren naar de dierenarts gaan. We willen jullie geruststellen. Het gaat goed met onze Galgo's en de andere honden, ze worden goed verzorgd.

De asielen waar wij mee samenwerken hadden het financieel al moeilijk voor de corona crisis, nu is het nog erger. Er zijn geen adopties meer dus geen inkomsten, de asielen zitten overvol en de honden blijven langer zitten (want ook de transporten naar het buitenland liggen stil) waardoor er meer kosten zijn.

Door de corona maatregelen zijn ook wij getroffen. Onze evenementen / wandelingen zijn geannuleerd of uitgesteld , geen verkoop in onze Galgo Save shop en geen adoptiedagen meer. Met deze inkomsten hielpen wij normaal onze asielen waar nodig. We zijn bang voor het moment dat wij gaan moeten zeggen tegen onze vrijwilligers in Spanje dat we geen geld meer hebben om hun geredde Galgo's te helpen. We kunnen alleen maar hopen dat dit moment nooit komt.

Daarom doen wij een oproep aan jullie om hulp !
Voor 1 euro kunnen wij 1 Galgo voeden voor 1 dag.
7 euro voor een 1 week
30 euro voor 1 maand
en zoverder,...

Storten op onze Galgo save Rekening
BE82 0682 4427 9268 (BIC: GKCCBEBB) met vermelding van "Hondenbrokken"

Elke gift klein of groot is hartelijk welkom, samen zijn we sterk in deze coronatijd en gaan we een verschil maken voor vele Galgo's.
We gaan met het totaal van de ingezamelde donaties hondenbrokken aankopen en die verdelen over onze asielen.
We willen iedereen enorm bedanken die al een gift heeft gedaan de afgelopen weken ten voordele van onze Galgo's.

Het is hartverwarmend te weten dat we op jullie steun kunnen blijven rekenen ook tijdens deze onzekere tijden.
Hou jullie gezond en hopelijk zien we elkaar snel weer !